E-coaching

Uitnodiging Gratis Online Workshop: Van Stresskip naar Coole Kikker 
Woensdag 13 november 2019 van 9:00 tot 9:45 uur
Graag nodigen wij je uit, in het kader van de Week van de Werkstress (https://www.oval.nl/week-van-de-werkstress-2019)  voor de gratis Online Workshop Van Stresskip naar Coole Kikker op woensdag 13 november van 9:00 tot 9:45 uur. Een goed idee om  de dag mee te starten! Wij zijn Christel Langejan – Loopbaanprofessional en Stresspsycholoog en Kristin Dekkers – Loopbaanprofessional, trainer en webinar-expert. 
De cijfers over werkstress zijn alarmerend: 1 op de 5 medewerkers loopt risico op burn-out als gevolg van werkstress. 
Tijd voor actie!  
In deze online workshop gaan wij je helpen meer inzicht te krijgen in hoe jouw persoonlijke stress ontstaat en we geven je eenvoudige tools waarmee je zelf wat aan je stress kan doen. Stress kan pijnlijk zijn en lastig om aan te pakken. In deze online workshop maken wij het leuk en makkelijk om je stress aan te pakken. Echt waar, wetenschappelijk bewezen. Dit webinar is voor iedereen die beter om wil gaan met zijn stress. En voor iedereen die stressloos, zonder reistijd en files, thuis of op het werk, op een speelse en inspirerende manier wil leren. 
Meld je hier aan www.dekkersenblik.nl/kiplekker. Je kunt je ook samen met een collega aanmelden of deze mail doorsturen naar je medewerkers of andere mogelijk belangstellenden. De Online Workshop gaatdoor wanneer we 10 aanmeldingen hebben. Er is een maximum aantal van 45 deelnemers. En tot slot, belangrijk om te weten: iedereen logt in met alleen zijn/haar voornaam en krijgt antwoorden op zijn/haar persoonlijke stressvraag.
 

Een nieuwe en intensieve vorm van loopbaancoaching is e-coaching: we gebruiken e-mail en/of (video)chat zoals Skype of WhatsApp in het coachproces. De tijdsintensieve fysieke afspraken worden door allerlei nieuwe communicatiemogelijkheden verminderd of vervangen.

Heb je een loopbaanvraag en wil je hier direct mee aan de slag? Kies dan voor snelle, efficiënte en intensieve e-coaching.

e-coaching 1

 • 9 e-mails in een periode van 3 maanden
 • Kosten € 300,00
 • Kan anoniem.

e-coaching 2 blended

 • Face to face startgesprek van 1 uur in De LoopbaanStudio
 • + 6 e-mails in een periode van 3 maanden
 • Kosten € 300,00

e-coaching heeft 3 kenmerken:

efficiënt: je kan op ieder moment en op iedere plek waar je bent chatten en/of mailen met je coach.  Geen tijd meer kwijt aan reizen, lekker op je eigen plek en wanneer jij tijd hebt.

intensief: omdat je bij e-coaching meer schrijft; over waar je precies mee zit, welke vragen je hebt en welke oplossingen denkbaar zijn. In de praktijk blijkt dat hierdoor een krachtige zelfreflectie ontstaat wat direct nieuwe inzichten oplevert. Je coach geeft je aansluitend hierop ook input voor verdere verdieping, te trekken conclusies of voor actieplannen. Of gewoon tips en advies.

snel: omdat het aantal contactmomenten zeer frequent  is, meerdere keren per week. Je krijgt zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen 48 uur een reactie van je coach.

Is e-coaching wat voor jou?

Wil je een ‘high impact’ loopbaantraject: veel effect behalen tegen een veel lagere investering? Deze vorm van coaching is zeker geschikt voor iedereen met een actuele loopbaanvraag  die daarmee actief aan de slag wil gaan. Vragen die gaan over:

 • Eerste hulp bij solliciteren
 • Versterken van CV en motivatiebrief
 • Verminderen van loopbaanstress
 • Carriere switch maken
 • Loopbaantips voor 50+

stel hier gratis je eerste loopbaanvraag

Wat kan je verwachten van je e-coach?

Wanneer je je loopbaanvraag en je doelstelling hebt doorgegeven stel ik je prikkelende en uitdagende vragen die je helpen het inzicht in jezelf te verdiepen. Je krijgt feedback van me  waardoor je sterke punten en je talenten helder worden en je je bewust wordt van je onhandige of belemmerende patronen en opvattingen.  Je ontvangt tips en tools: opdrachten, oefeningen, testjes en artikelen die je in beweging zetten. Mijn kennis van de arbeidsmarkt deel ik met je.

We maken gebruik van een beveiligd online platform.

Interesse in e-coaching?

 1. Wanneer je interesse hebt in e-coaching kan je je telefonisch of via e-mail aanmelden.
 2. Vastleggen contractafspraken over coachvraag, communicatievorm, frequentie, werkwijze en tijdspad.
 3. Aan de slag via het beveiligde online platform zodat je alle informatie op 1 plek vastlegt.

Wat zijn de kosten van e-coaching?

De kosten van e-coaching zijn € 100,00 voor 1 uur coachtijd. Voor een e-mail die je ontvangt van je e-coach wordt 20 minuten berekend. Bij video-chat telt de tijd dat we praten. Een e-coaching traject duurt maximaal 3 maanden.

E-Coaching 1

 • 9 e-mails in een periode van 3 maanden
 • Kosten € 300,00
 • Kan anoniem.

lees meer 

E-Coaching 2 blended

 • Face to face startgesprek van 1 uur in De LoopbaanStudio +
 • 6 e-mails in een periode van 3 maanden
 • Kosten € 300,00

lees meer