Training 'Elevator Pitch'

Wil je leren jezelf op een authentieke manier te presenteren? In deze training ontdek je je eigen stijl en oefen je een overtuigende elevator pitch.

Inhoud 

In de training Elevator Pitch leer je hoe je jezelf in 30 seconden op een heldere en overtuigende manier presenteert waardoor je een deskundige en authentieke indruk maakt. De training leert je - op een eenvoudige wijze - hoe je een pakkende pitch maakt die bij jou precies past. Iedereen heeft zijn eigen stijl die hij moet ontdekken.

Voor wie

De workshop voor sollicitanten, ZZP’ers en ook voor (project)medewerkers in organisaties die zichzelf willen presenteren:

  • Om sneller een nieuwe baan te vinden omdat je je onderscheidt.
  • Om je idee of project te 'verkopen'.
  • Om je product of dienst helder te laten zien.
  • Om bij nieuwe contacten jezelf kort en krachtig voor te stellen.
  • Om met wat je doet en hoe je het doet innerlijke verbinding te krijgen.

Resultaat

Aan het einde van de workshop heb je tekst voor de pitch geschreven.

Programma

De workshop beslaat 1 dagdeel, van 9.30 uur tot 13.30 uur. Maximaal 6 deelnemers.

We behandelen de duidelijke regels voor een effectieve pitch, waarbij ‘effectief’ is dat je belangstelling van de ander voor jou, je idee of product opwekt.

We behandelen hoe je een positieve eerste indruk kunt maken.


Prijs

De prijs per persoon bedraagt € 195,00, dit is Inclusief studiemateriaal, een afsluitende gezamenlijke lunch en locatiekosten.

Locatie

De training kan door de LoopbaanStudio in-company worden gegeven. Ook is het mogelijk om de training op de locatie van de LoopbaanStudio te volgen:  BINK36, Binckhorstlaan 36 in Den Haag

Maak een afspraak