Training Effectief Netwerken en persoonlijke presentatie

Wil je veel meer uit je netwerk halen en jezelf goed presenteren? Door deze training krijg je concrete handvatten om met vertrouwen en plezier te gaan netwerken.

Inhoud

Netwerken is een essentiële competentie bij het vinden van een nieuwe baan of als je werkt in een grote organisatie waarin je duidelijk zichtbaar wilt zijn. Je wilt jezelf beter presenteren en hierdoor het werk of de projecten krijgen die bij je passen. Je wilt effectief met jouw netwerk omgaan - met meer plezier en meer gemak. Je hebt anderen nodig om informatie, advies, steun en inspiratie te vinden. Je weet immers niet wat je niet weet…..  Via netwerken kom je ook in contact met mensen die je verder helpen antwoorden te vinden op je loopbaanvragen.

 netwerken

In de training onderzoek je welke overtuigingen je hebt over netwerken en je maakt je los van belemmerende overtuigingen. Je oefent je in zorgvuldige communicatie en krijgt tools waardoor je netwerkgesprekken kan organiseren, voorbereiden en voeren. Op een rustige en prettige manier die precies bij jou past. Je vindt ook jouw manier om jezelf te presenteren aan anderen, zonder (te veel) spanning en geheel volgens jouw eigen stijl.

Voor wie

Medewerkers die hun netwerkactiviteiten willen intensiveren en veel meer uit hun netwerk willen halen. Medewerkers die plezier willen krijgen in netwerken.

Resultaat

Je kunt met zelfvertrouwen, middels uiterst effectieve tools, netwerken en je zelf authentiek presenteren.  Je zet je netwerk in effectief om een nieuwe baan te realiseren of een project binnen je organisatie binnen te halen.

Programma

Tweedaagse training  met maximaal 16 deelnemers.

  • Inspirerende kijk op netwerken: universele wederkerigheid creëren
  • Echt contact maken in de relatie met een ander
  • Non-verbale communicatie, luistervaardigheden en vragen stellen
  • Doelgericht netwerken
  • Procedures bij netwerken
  • Jezelf authentiek presenteren

Prijs

De prijs per persoon bedraagt € 445,00, dit is Inclusief studiemateriaal, twee lunches en locatiekosten.

Locatie

De training kan door de LoopbaanStudio in-company worden gegeven. Ook is het mogelijk om de training op de locatie van de LoopbaanStudio te volgen:  BINK36, Binckhorstlaan 36 in Den Haag

Maak een afspraak

Dit zeggen deelnemers

Enorm leerzaam, prettige sfeer; echt jezelf beter leren kennen, d.m.v. testen en ook door interactie met andere deelnemers. Kwalitatief goede training, veelzijdig. Redelijk intensief. Neem er de tijd voor. De training is ook waardevol wanneer je...

Lees meer...

Onze klanten