Training LoopbaanVitaliteit 50+

Wil je als ervaren medewerker proactief je eigen loopbaan vorm geven om ook in de toekomst een loopbaan te hebben die bij je past en waar je tevreden mee bent? In deze training stel je een concreet plan om je loopbaanvitaliteit te vergroten.

Inhoud 

Steeds meer 50+ en 60+ medewerkers hebben nog een actieve loopbaan voor de boeg. Sommige ervaren medewerkers willen graag doorwerken of nog aan iets nieuws beginnen. Anderen willen blijven doorgaan met wat ze doen of liever afbouwen. En er zijn er ook genoeg die nog geen plan hebben. Belangrijk om in ieder geval een route kiezen waarbij je vitaal blijft. Voor allen vraagt dit om reflectie. Op de persoonlijke motivatie en drijfveren, talenten, competenties, de huidige werkomgeving en de (veranderende) arbeidsmarkt.

Loopbaanvitaliteit is met veel energie, een positieve en optimistische houding en prettige gevoelens in staat zijn je werk goed te verrichten tot aan je pensioen. In deze training onderzoek je je loopbaanvitaliteit op een intensieve wijze en kom je tot een loopbaanplan wat precies bij je past.

boom zonnestraal 2

Voor wie

Ervaren medewerkers die proactief hun eigen loopbaan vorm willen geven omdat ze het in hun werk naar nu en in de toekomst naar hun zin willen hebben.

Resultaat

Een concreet plan om de loopbaanvitaliteit te verbeteren.

Programma

Driedaagse training met maximaal 8 deelnemers.

* Vitaliteittest

* Nieuwe kennis over veroudering

* Afrekenen met ineffectieve patronen

* Energie- en stressmanagement

* Talenten- en waardenonderzoek

Prijs

De prijs per persoon bedraagt € 995,00, dit is Inclusief studiemateriaal, schriftelijke testrapportage, drie lunches en locatiekosten.

Locatie

De training kan door de LoopbaanStudio in-company worden gegeven. Ook is het mogelijk om de training op de locatie van de LoopbaanStudio te volgen:  BINK36, Binckhorstlaan 36 in Den Haag

Maak een afspraak

Dit zeggen deelnemers

Enorm leerzaam, prettige sfeer; echt jezelf beter leren kennen, d.m.v. testen en ook door interactie met andere deelnemers. Kwalitatief goede training, veelzijdig. Redelijk intensief. Neem er de tijd voor. De training is ook waardevol wanneer je...

Lees meer...

Onze klanten