Training LoopbaanVitaliteit 50+

Neem zelf de regie en doe mee aan Training LoopbaanVitaliteit 50+                                                                                                                                

Je hebt nog een actieve loopbaan voor de boeg. Je wilt graag doorwerken of nog aan iets nieuws beginnen. Of je wilt blijven doorgaan met het werk dat je doet of misschien denk je over afbouwen. Wellicht heb je nog geen plan en wil je er wel over gaan nadenken. Belangrijk om in ieder geval een route te kiezen waarbij je vitaal blijft. Dit vraagt om reflectie op je persoonlijke motivatie en drijfveren, je talenten en competenties. Ook om reflectie op je huidige werkomgeving, de ontwikkelingen in je organisatie en de veranderende arbeidsmarkt. Want je wilt wel vitaal en gezond je pensioen halen. En niet voor verrassingen komen te staan….. 

Loopbaanvitaliteit wil zeggen dat je met veel energie, een positieve en optimistische houding en met prettige gevoelens in staat bent je werk goed te verrichten naar tevredenheid van je werkgever. Je bent dan duurzaam inzetbaar, en kan flexibel en veerkrachtig met veranderingen omgaan. In deze persoonlijke en positieve training onderzoek je samen met anderen die in dezelfde fase zitten hoe vitaal je nu bent of je huidige werk je vitaal houdt. Je maakt een aantal persoonlijke loopbaanscenario’s die precies bij je passen. Zodat je geïnspireerd blijft en voor jou betekenisvol werk kan blijven doen.

Voor wie?

Ervaren medewerkers die proactief hun eigen loopbaan vorm willen geven omdat ze het in hun werk nu en in de toekomst naar hun zin willen hebben. Professionals in wetenschap, onderwijs en overheid.

Programma

Driedaagse training met maximaal 8 deelnemers. Locatie: Den Haag

  • Onderzoek je vitaliteit en je employability (met test)
  • Scherp je met nieuwe kennis over veroudering en de veranderende arbeidsmarkt
  • Rekenen af met ineffectieve patronen
  • Train je energie- en stressmanagement
  • Ontdek en ontwikkel je talenten, waarden en competenties 
  • Benoem verschillende loopbaanscenario’s (inclusief opleiding en netwerken)
  • Opereer pro-actief naar je werkgever en je privé-omgeving 

Trainer 

De training wordt verzorgd door Christel Langejan (1960) van De LoopbaanStudio in Den Haag. Christel is Stresspsycholoog NIP, NLP-Practitioner en NOLOC en Heart Math gecertificeerd. Haar trainersaanpak wordt door de deelnemers omschreven als open, creatief en inspirerend. 

Prijs en locatie

Deelnameprijs is € 795,00 per deelnemer; inclusief werkmateriaal, vitaliteittest en lunches. De Loopbaanstudio is vrijgesteld van BTW. Locatie is Bink36 op Binckhorstlaan 36 in Den Haag.

Meer weten of een kennismakingsgesprek?  

Neem contact op met Christel Langejan - 0653781086

Maak een afspraak

Dit zeggen deelnemers

Enorm leerzaam, prettige sfeer; echt jezelf beter leren kennen, d.m.v. testen en ook door interactie met andere deelnemers. Kwalitatief goede training, veelzijdig. Redelijk intensief. Neem er de tijd voor. De training is ook waardevol wanneer je...

Lees meer...

Onze klanten